Om Cathrine

Cathrine er utdannet klinisk ernæringsfysiolog ved Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo der hun tok sin mastergrad i 1999. Hun jobbet først som klinisk ernæringsfysiolog ved flere sykehus og legesentre, men gikk ganske fort over til formidling og rådgivning.

Cathrine brenner for ernæringsfaget, og er opptatt av å formidle kosthold og helse på en inspirerende og enkel måte. Hun har i mange år vært opptatt av å formidle alt vi gjerne kan gjøre og spise MER AV, fremfor alt som er «feil» og usunt. I 2012 lanserte hun begrepet «grovkarbo» i en kronikk i Aftenposten der hun ønsket å rydde opp i all forvirringen rundt karbohydrater. Samme året ble «grovkarbo» kåret til et nykommerord av Språkrådet, og tas nå i bruk av både Helsedirektoratet og andre som jobber med kosthold og helse.

Gjennom nettsiden Bramat.no, Facebook og Instagram er Cathrine tett på forbrukerne, og vet hvordan hun skal nå frem til dem og hva de ønsker av innhold, informasjon, inspirasjon og produkter.